1. Tacamurile sau carnea de gaina se spala bine si se da intr-un clocot (pt a se duce mizeria)si se arunca aceasta apa Se fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata) Se spumeaza de cate ori e nevoie si se pregatesc taiteii2.

Cele 2 oua se bat bine cu un praf de sare si 1 lingura de apa rece si se adauga faina cat sa fie o coca tare Se intinde o foaie subtire,se lasa sa se odihneasca 1/2 ora si se ruleaza pt a taia taiteii Eu ii tai potriviti(nici subtiri,nici prea lati) Se fierb in apa clocotita cu sare si cand sunt gata se strecoara si se adauga in supa care a fiert Dupa ce am oprit supa tocam patrunjel verde si adugam sau punem in farfurie cand servim si putin piper Carnea si legumele se pot scoate si servi separat. Eu le las in supa Este foarte buna pentru copii si cand avem stari febrile.