Se prepara siropul(cafeaua) intr-o cratita si se lasa la racit. Se separa albusul de galbenus.

Albusurile se bat spuma(se poate adauga un praf de sare-se bat mai repede).

Se prepara frisca si se amesteca cu albusul. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine ca o crema.

Se adauga gelatina topita. Apoi se incorporeaza smantana. Cele doua compozitii se amesteca.

Se iau piscoturile si se trec rapid prin cafeaua racita si se aseaza in tava intr-un strat.se adauga o jumatate din compozitie.

Apoi inca un strat de piscoturi si cantitatea ramasa din compozitie. Pe deasupra se pudreaza cu cacao si se pot adauga fructe (capsuni, kiwi, zmeura, etc.) si frisca pentru diferite ornamente.

Se lasa la frigider cel putin 4 ore!Tiramisu reteta originalaSe prepara siropul (cafeaua) intr-o cratita si se lasa la racit. Se separa albusul de galbenus.

Albusurile se bat spuma (se poate adauga un praf de sare-se bat mai repede). Se prepara frisca si se amesteca cu albusul. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine ca o crema. Se adauga gelatina topita. Apoi se incorporeaza smantana. Cele doua compozitii se amesteca. Se iau piscoturile si se trec rapid prin cafeaua racita si se aseaza in tava intr-un strat.se adauga o jumatate din compozitie. Apoi inca un strat de piscoturi si cantitatea ramasa din compozitie. Pe deasupra se pudreaza cu cacao si se pot adauga fructe (capsuni, kiwi, zmeura, etc.) si frisca pentru diferite ornamente. Se lasa la frigider cel putin 4 ore! Se serveste rece!