Detalii Parfeu de Cacao cu Biscuiti
Zaharul, apa si cacaoa, se topesc la foc incet intr-o craticioara, dupa care se lasa la racit. Cand compozitia este calduta, puneti o lingura de Nutella, lasati sa se raceasca bine. Separat se bat bine ouale + galbenusurile, apoi le adaugam peste compozitia de cacao si Nutella, amestecam, la sfarsit punem frisca batuta. Intr-o forma de chec captusita cu o folie, punem biscuitii faramitati mai mare. Cantitatea o alegeti voi, de cati biscuiti vreti sa puneti. Deasupra lor turnam compozitia lichida de inghetata si bagam la congelator. Inainte de a servi, scoatem inainte din congelator cam cu 10-15 minute. Scoatem din forma, taiem felii si servim.
Zaharul, apa si cacaoa, se topesc la foc incet intr-o craticioara, dupa care se lasa la racit. Cand compozitia este calduta, puneti o lingura de Nutella, lasati sa se raceasca bine. Separat se bat bine ouale + galbenusurile, apoi le adaugam peste compozitia de cacao si Nutella, amestecam, la sfarsit punem frisca batuta. Intr-o forma de chec captusita cu o folie, punem biscuitii faramitati mai mare. Cantitatea o alegeti voi, de cati biscuiti vreti sa puneti. Deasupra lor turnam compozitia lichida de inghetata si bagam la congelator. Inainte de a servi, scoatem inainte din congelator cam cu 10-15 minute. Scoatem din forma, taiem felii si servim. *Daca doriti serviti si cu ciocolata topita, nutella, frisca sau alte salse (toping) care va place. *Puteti adauga cacao sau Nutella mai multa. Daca adaugati Nutella, puneti mai putin zahar. . . deoarece iese prea dulce sau puneti frisca neindulcita.