Bateti cu mixerul untul, apoi adaugati zaharul, sarea, zaharul vanilat si esenta. Inglobati pe rand ouale si mai mixati 2 min. Separat, amestecati faina cernuta cu praful de copt si nucile macinate. Amestecati cele doua compozitii, adaugand treptat si laptele. Pregatiti tavile si tapetati-le cu suporturi de hartie pentru muffins, incalziti cuptorul la 175 grade. Spalati, scurgeti corcodusele, taiati-le in doua si indepartati samburii. Umpleti formele de muffins cu aluat pana la 1 cm sub marginea de sus si ingropati jumatatile de corcoduse in aluat. Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, pana se rumenesc frumos si sunt coapte.

Bateti cu mixerul untul, apoi adaugati zaharul, sarea, zaharul vanilat si esenta. Inglobati pe rand ouale si mai mixati 2 min. Separat, amestecati faina cernuta cu praful de copt si nucile macinate. Amestecati cele doua compozitii, adaugand treptat si laptele. Pregatiti tavile si tapetati-le cu suporturi de hartie pentru muffins, incalziti cuptorul la 175 grade. Spalati, scurgeti corcodusele, taiati-le in doua si indepartati samburii. Umpleti formele de muffins cu aluat pana la 1 cm sub marginea de sus si ingropati jumatatile de corcoduse in aluat. Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, pana se rumenesc frumos si sunt coapte. Sunt minunate, servite cu pasta de corcoduse rosii.