Biscuitii se pun intr-o punga si se sfarama bine de tot. Se topeste untul si se amesteca cele doua intre ele. Se ia o tava rotunda, din cea cu pereti detasabili si se captuseste cu hartie alba (pe margini doar). Daca folositi mai multa frisca decat in reteta atunci tortul va fi mai inalt decat marginile tavi si in cazul asta trebuie ca hartia folosita sa fie mai inalta decat marginile. Daca pastrati cantitatea din reteta atunci sariti peste faza cu hartia pusa pe margini. Peste hartie (daca se foloseste) se pune folie de plastic, se acopera de data asta si fundul tavii si se lasa marginile foliei peste peretii tavii. Folia se pune pentru a putea fi manevrata mai bine prajitura dupa ce este gata. Acuma, daca am pregatit tava, punem in ea (doar pe fundul ei) compozitia de biscuiti si presam bine de tot cu palma. Daca vreti ca blatul sa fie mai gros atunci folositi mai multi biscuiti si ceva mai mult unt, iar daca vreti blatul mai subtire atunci micsorati cantitatea de biscuiti si unt. Acuma am trecut la pregatirea cremei (mousse). Am luat ciocolata si am topit-o pe baia de aburi, separat am batut cu mixerul (1 minut) cream chees-ul cu zaharul. Apoi am turnat deasupra ciocolata topita si putin racorita, precum si coaja de portocala, am amestecat bine. Apoi se incalzeste sucul de portocala, se pune gelatina in el si se amesteca pana se topeste bine dupa care se toarna peste compozitia de branza. Frisca lichida se bate (se poate folosi frisca gata batuta din comert), apoi se incorporeaza si ea in compozitia de branza, albusele se bat si ele si se pun deasupra, Se amesteca de sus in jos incet, apoi se toarna peste blatul de biscuiti, se niveleaza si se trece la urmatoarea etapa. Se ia piersica, se spala, se taie felii subtiri si se aranjeaza pe suprafata cremei dupa care se ia sucul de portocale prevazut in reteta la topping, se pune zahar in el si se incalzeste. Se pune apoi gelatina, se amesteca bine, pana la topirea completa a zaharului si gelatinei si sa lasa la racit. Apoi se toarna peste tort si se da la rece pentru a se inchega.

Biscuitii se pun intr-o punga si se sfarama bine de tot. Se topeste untul si se amesteca cele doua intre ele. Se ia o tava rotunda, din cea cu pereti detasabili si se captuseste cu hartie alba (pe margini doar). Daca folositi mai multa frisca decat in reteta atunci tortul va fi mai inalt decat marginile tavi si in cazul asta trebuie ca hartia folosita sa fie mai inalta decat marginile. Daca pastrati cantitatea din reteta atunci sariti peste faza cu hartia pusa pe margini. Peste hartie (daca se foloseste) se pune folie de plastic, se acopera de data asta si fundul tavii si se lasa marginile foliei peste peretii tavii. Folia se pune pentru a putea fi manevrata mai bine prajitura dupa ce este gata. Acuma, daca am pregatit tava, punem in ea (doar pe fundul ei) compozitia de biscuiti si presam bine de tot cu palma. Daca vreti ca blatul sa fie mai gros atunci folositi mai multi biscuiti si ceva mai mult unt, iar daca vreti blatul mai subtire atunci micsorati cantitatea de biscuiti si unt. Acuma am trecut la pregatirea cremei (mousse). Am luat ciocolata si am topit-o pe baia de aburi, separat am batut cu mixerul (1 minut) cream chees-ul cu zaharul. Apoi am turnat deasupra ciocolata topita si putin racorita, precum si coaja de portocala, am amestecat bine. Apoi se incalzeste sucul de portocala, se pune gelatina in el si se amesteca pana se topeste bine dupa care se toarna peste compozitia de branza. Frisca lichida se bate (se poate folosi frisca gata batuta din comert), apoi se incorporeaza si ea in compozitia de branza, albusele se bat si ele si se pun deasupra, Se amesteca de sus in jos incet, apoi se toarna peste blatul de biscuiti, se niveleaza si se trece la urmatoarea etapa. Se ia piersica, se spala, se taie felii subtiri si se aranjeaza pe suprafata cremei dupa care se ia sucul de portocale prevazut in reteta la topping, se pune zahar in el si se incalzeste. Se pune apoi gelatina, se amesteca bine, pana la topirea completa a zaharului si gelatinei si sa lasa la racit. Apoi se toarna peste tort si se da la rece pentru a se inchega. Pentru variatie: ciocolata normala sau amaruie -- zmeura-- sirop de zmeura ciocolata alba -- capsuni -- sirop de capsuni ciocolata alba -- caise -- sirop de caise sau ce vreti dvs. Este o praji simpla, rapida de tot, la indemana, si tare buna.