Sfaramati biscuitii si macinati nuca. Curatati bananele de coaja si taiati-le in doua, pe lungime. Amestecati ingredientele, pana la omogenizare completa, separat pentru crema neagra si pentru crema alba. Presarati pe o coala de celofan, intinsa pe masa de lucru, zahar tos sau nuca de cocos. Puneti 1/2 din crema neagra si acoperiti-o cu 1/2 din crema alba. Asezati la marginea de pe latura lunga, jumatatile de la o banana. Rulati cu ajutorul celofanului sub forma de sul si inchideti capetele. Procedati identic si pentru a doua rulada. Dati la rece cateva ore. Serviti taiata felii, simpla sau decorata cu frisca sau cum doriti.

Sfaramati biscuitii si macinati nuca. Curatati bananele de coaja si taiati-le in doua, pe lungime. Amestecati ingredientele, pana la omogenizare completa, separat pentru crema neagra si pentru crema alba. Presarati pe o coala de celofan, intinsa pe masa de lucru, zahar tos sau nuca de cocos. Puneti 1/2 din crema neagra si acoperiti-o cu 1/2 din crema alba. Asezati la marginea de pe latura lunga, jumatatile de la o banana. Rulati cu ajutorul celofanului sub forma de sul si inchideti capetele. Procedati identic si pentru a doua rulada. Dati la rece cateva ore. Serviti taiata felii, simpla sau decorata cu frisca sau cum doriti.