Faceti un aluat putin mai gros decat cel de clatite din ouale crude, faina, lapte in care adaugati condimentele pentru gratar, curry, sare, piper si daca mai trebuie, putina apa.

Intr-o tigaie antiaderenta coaceti 8 clatite putin mai grosute cu cate o lingurita de ulei fiecare. Pe o folie de aluminiu (de aproximativ 50 x 35 cm) puneti 6 clatite suprapuse cate putin una peste alta pentru a forma un dreptunghi.

In tigaia antiaderenta puneti 4 linguri de ulei de masline si frunzele de spanac bine spalate. Adaugati concentratul de ciuperci si caliti pana se inmoaie spanacul si scade zeama. Puneti spanacul pe un fund de lemn, tocati-l si distribuiti-l uniform peste clatite, lasand libera o latura de 4-5 cm latime. Caliti apoi o ceapa tocata si ardeiul rosu taiat cubulete mici in uleiul de masline ramas si distribuiti uniform aceasta compozitie peste spanac.

Curatati de coaja ouale fierte tari, taiati-le in sferturi si asezati-le intr-un rand pe lungime impreuna cu cabanosul. Incepeti sa rulati din partea unde este cabanosul si infasurati bine in folie. Celelalte 2 clatite le puteti umple cu spanac, ou, cabanos, le rulati in folie de aluminiu obtinand astfel doua rulade mai micute. (vezi video)Puneti ruladele intr-o tava la cuptor cu 500-600 ml apa, sare, piper, curry, rosiile mici, castravetii acri taiati pe lungime, morcovul, fasii de ardei rosu, ceapa ramasa taiata bucati mari si cateva frunze de spanac. Dati tava la cuptor la foc mediu 15-20 minute, apoi lasati sa se racoreasca.

Taiati-o cu tot cu staniol in doua-trei bucati mai lungi, apoi indepartati folia si taiati felii de grosimea dorita pe care le asezati pe un platou, impreuna cu legumele din tava si putin sos. Garnisiti cu cateva frunze de patrujel si serviti cu ardei iute (dupa preferinta).

Pofta buna.