Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam un minut si turnati laptele amestecand energic pana se ingroasa si adaugati untul sau uleiul de palmier si telemeaua rasa. Luati imediat de pe foc si amestecati pana se omogenizeaza. (vezi video)Impartiti compozitia in doua, in jumatate puneti cubulete foarte mici de sunca, piper, eventual oul fiert, iar in cealalta jumatate ardei rosu (pastrati cateva feliute pentru ornat) si masline verzi tocate foarte fin, putin curry si paprika. Dati ambele compozitii la frigider 1-2 ore.

Pe un platou asezati o baza din felii de cascaval de 3-4 mm grosime, intindeti apoi un strat de pasta de branza cu sunca, acoperiti cu felii de branza topita si continuati alternativ cu pasta de branza, felii de cascaval, din nou pasta de branza si felii de branza topita pana terminati ingredientele. Garnisiti cu masline, bucati de sunca, feliute de ardei rosu, frunze de patrunjel, felii de ou fiert, etc. Mai dati la rece minim 30 minute.

Pofta buna.