Detalii Foietaj cu Gem de Capsuni si cu Nuca
Se presara pe blatul de lucru faina si intindem o jumatate din aluat cu sucitoarea. Il taiem din nou in doua parti egale (ca sa nu fie prea mare pentru a putea incapea in tava) si pe marginea uneia punem gemul de capsuni si nuca pe care le-am amestecat impreuna intr-un castron, si incepem sa rulam. Ungem o tava cu margarina, punem rulada de foietaj in tava si dam la cuptor pentru 20 min la foc mediu (numai ca din pacate cuptorul meu incepe sa imi arda cam toate prajiturile, tre schimbat da ii criza badday ). In cazul in care doriti, puteti face tot asa punand un rand de sunsulita si peste ea bucati de cas de oaie sau telemea, apoi rulati. Sunt foarte bune ca ceva dulce si ca aperitiv.
Se presara pe blatul de lucru faina si intindem o jumatate din aluat cu sucitoarea. Il taiem din nou in doua parti egale (ca sa nu fie prea mare pentru a putea incapea in tava) si pe marginea uneia punem gemul de capsuni si nuca pe care le-am amestecat impreuna intr-un castron, si incepem sa rulam. Ungem o tava cu margarina, punem rulada de foietaj in tava si dam la cuptor pentru 20 min la foc mediu (numai ca din pacate cuptorul meu incepe sa imi arda cam toate prajiturile, tre schimbat da ii criza badday ). In cazul in care doriti, puteti face tot asa punand un rand de sunsulita si peste ea bucati de cas de oaie sau telemea, apoi rulati. Sunt foarte bune ca ceva dulce si ca aperitiv.