Blat- separam albusurile de gablenus;- albusurile se bat spuma cu 4 lg cu varf de zahar pana obtinem o spuma ca de bezea;- galbenusul se freaca spuma cu restul de zahar si razatura de lamaie;- amestecam lejer cele doua compozitii;- cernem faina(lg trebuie sa fie pline cu varf) deasupra;- amestecam lejer pana ce se incorporeaza toata;- turnam compozitia intr-o tava tapetat cu hartie de copt;- se coace la foc potrivit.siropul- se amesteca apa cu zaharul si se fierb- dupa racire se adauga razatura de lamaiecrema- galbenusurile se amesteca cu zaharul si se fierb pe foc mic pana ce se spumeaza- gelatina se pune la inmuiat in 200 ml de apa rece,dupa ce a absorbit toata apa se rastoarna peste galbebusurile fierte cu zaharul si se amesteca bine pana ce se dizolva.

Compozitia astfel obtinuta se amesteca cu mascarponele si esenta de vanilie formand o pasta omogena.

Peste aceasta crema se adauga frisca batuta si se amesteca pana se incorporeaza toata crema.

AsamblareBlatul racit se taie in 3 foi .

Doua foi le folosim pentru a forma postamentul dreptunghiular intre care se toarna crema peste care presaram zmeura din belsug.

Foile desigur trebuie insiropate.

Pentru a forma fustita papusii am decupat din cea de-a treia foaie cercuri pe care le-am asezat intr-un castron alternand cu crema si zmeura.

Se tine la frigider cateva ore dupa care se rastoarna continutul castronului peste blatul dreptunghiular,fixam papusa in mijloc nu inainte de ai inveli picioarele in staniol.

Se decoreaza cu frisca dupa placul fiecaruia.