Framantati un aluat din ingredientele enumerate, mai putin stafidele. Ungeti o tava cu untura sau tapetati-o cu hartie de copt si dati drumul la focul de la cuptor. Puneti aluatul sub forma de foaie in tava si presarati peste el stafidele. Apasati usor cu mana, astfel ca stafidele sa patrunda putin in aluat si intepati-l din loc in loc cu dintii unei furculita. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana incepe sa se aureasca, dar sa nu fie copt (15-20 min). Scoateti prajitura pe jumatate coapta din cuptor (fara sa opriti focul) si lasati sa se racoreasca pana devine calduta, apoi acoperiti-o cu crema obtinuta astfel: -bateti spuma albusurile, adaugati zaharul si bateti in continuare pana se intareste bine, apoi adaugati alunele si ciocolata rasa, inglobandu-le usor. Presarati pe deasupra putina ciocolata rasa, oprita din cantitatea de la crema. Dati din nou la cuptorul incins, la foc mic, pana ce aluatul este copt complet si bezeaua a capatat o tenta aurie si este intarita. Taiati imediat ce scoateti din cuptor pentru ca mai tarziu bezeaua se va sfarama (puteti sa taiati doar bezeaua marcand astfel feliile ce urmeaza sa le serviti)Framantati un aluat din ingredientele enumerate, mai putin stafidele. Ungeti o tava cu untura sau tapetati-o cu hartie de copt si dati drumul la focul de la cuptor. Puneti aluatul sub forma de foaie in tava si presarati peste el stafidele. Apasati usor cu mana, astfel ca stafidele sa patrunda putin in aluat si intepati-l din loc in loc cu dintii unei furculita. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana incepe sa se aureasca, dar sa nu fie copt (15-20 min). Scoateti prajitura pe jumatate coapta din cuptor (fara sa opriti focul) si lasati sa se racoreasca pana devine calduta, apoi acoperiti-o cu crema obtinuta astfel: -bateti spuma albusurile, adaugati zaharul si bateti in continuare pana se intareste bine, apoi adaugati alunele si ciocolata rasa, inglobandu-le usor. Presarati pe deasupra putina ciocolata rasa, oprita din cantitatea de la crema. Dati din nou la cuptorul incins, la foc mic, pana ce aluatul este copt complet si bezeaua a capatat o tenta aurie si este intarita. Taiati imediat ce scoateti din cuptor pentru ca mai tarziu bezeaua se va sfarama (puteti sa taiati doar bezeaua marcand astfel feliile ce urmeaza sa le serviti)