Se taie ceapa,ardeii cubulete si se calesc in aproximativ 50 ml ulei (se poate cali si cu 1 lingura de untura). Se adauga bucatile de carne de pui,piperul,sarea si rosiile taiate cubulete sau felii mai subtiri se amesteca cam 2-3 minute sa se patrunda si se adauga poprica (boia) 1 lingurita si se pune apa cat sa acopere bucatile de carne,se acopera si se lasa la fiert. Daca carnea nu e fiarta si sosul a scazut se mai adauga apa. Cand carnea a fiert se prepara un amestec de 2-3 linguri faina cu 400 gr smantana, care se subtiaza cu un pic de apa si se toarna peste carne. Se lasa la fiert pana se ingroasa un pic (2-3 clocote). Galuscutele se fac in felul urmator : Se amesteca faina cu cele 2 oua, cu lingurita de rama,si cu apa, frecand bine sa nu ramana cocoloase,se adauga si sarea . Aluatul obtinut terbuie sa fie un pic mai moale dar sa nu curga. Intre timp se pune apa la fiert cu sare si cand fierbe se rup galuscutele. Cand sunt fierte ele se ridica la suprafata. Se strecoara, se spala sub jet de apa, se pune in farfurii si peste ele se pune din abundenta sosul de mai sus. Pofta buna !Se taie ceapa,ardeii cubulete si se calesc in aproximativ 50 ml ulei (se poate cali si cu 1 lingura de untura). Se adauga bucatile de carne de pui,piperul,sarea si rosiile taiate cubulete sau felii mai subtiri se amesteca cam 2-3 minute sa se patrunda si se adauga poprica (boia) 1 lingurita si se pune apa cat sa acopere bucatile de carne,se acopera si se lasa la fiert. Daca carnea nu e fiarta si sosul a scazut se mai adauga apa. Cand carnea a fiert se prepara un amestec de 2-3 linguri faina cu 400 gr smantana, care se subtiaza cu un pic de apa si se toarna peste carne. Se lasa la fiert pana se ingroasa un pic (2-3 clocote). Galuscutele se fac in felul urmator : Se amesteca faina cu cele 2 oua, cu lingurita de rama,si cu apa, frecand bine sa nu ramana cocoloase,se adauga si sarea . Aluatul obtinut terbuie sa fie un pic mai moale dar sa nu curga. Intre timp se pune apa la fiert cu sare si cand fierbe se rup galuscutele. Cand sunt fierte ele se ridica la suprafata. Se strecoara, se spala sub jet de apa, se pune in farfurii si peste ele se pune din abundenta sosul de mai sus. Pofta buna !