Amestecati intr-un bol sosul de soia, mierea, vinul de orez, sosul dulce, uleiul de susan si condimentele chinezesti.

Puneti in bol, peste amestecul de sos, file-ul de porc crustrat pe verticala si pe orizontala, intoarceti-l pe toate partile, acoperiti-l si lasati-l la frigider timp de 2 ore la marinat.

Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius.

Puneti apa de 1 cm intr-o tava, apoi asezati carnea de porc pe un fel de stativa, astfel incat sa nu stea direct in apa, ci sa se patrunda la abur.

Sosul in care s-a marinat nu se pune in tava, ci se unge carnea din cand in cand cu el.

Se tine la cuptor pana se fragezeste carnea sau pana se caramelizeaza complet. Se lasa apoi sa se raceasca.

Tips:Acesta reteta necesita 2 ore ca timp pentru marinarea carnii de porc. Puteti marina carnea de porc si cu o zi sau doua inainte, tinand-o la frigider in punga etansa. Se poate marina, infasura in plastic etans si se poate pastra in congelator pana la trei luni.