1. Se sareaza si se pipereaza fileurile,si in 2 linguri de unt se prajesc 3 min pe o pate si 3 min pe cealalta parte. Se adauga romul si se flambeaza, apoi se scot din tigaie si se adauga smantana si se omogenizeaza. 2. Ardeiul si ceapa se taie cubulete fine. Se infierbanta 1 lingura de unt si impreuna cu usturoiu (1 ls.usturoi pisat) se caleste. Se adauga fileurile prajite, sosul cu smantana, se pune feliile de ananas taiate cubulete si 2 linguri de nuca de cocos. Totul se lasa 2-3 min. sa se intrepatrunda.1. Se sareaza si se pipereaza fileurile,si in 2 linguri de unt se prajesc 3 min pe o pate si 3 min pe cealalta parte. Se adauga romul si se flambeaza, apoi se scot din tigaie si se adauga smantana si se omogenizeaza. 2. Ardeiul si ceapa se taie cubulete fine. Se infierbanta 1 lingura de unt si impreuna cu usturoiu (1 ls.usturoi pisat) se caleste. Se adauga fileurile prajite, sosul cu smantana, se pune feliile de ananas taiate cubulete si 2 linguri de nuca de cocos. Totul se lasa 2-3 min. sa se intrepatrunda. Se poate servi cu garnitura de orez.