Merele se dau pe razatoarea mare si se storc foarte bine de zeama pe care o lasa si se amesteca cu scortisoara (eu nu am pus pentru ca nu imi place scortisoara). Intre timp amestecam uleiul cu zaharul pana obtinem o pasta, adaugam iaurtul si mixam, punem faina si la sfarsit punem bicarbonatul si vanilia. Amestecam pana la omogenizare. Aceasta compozitie o vom imparti in doua. Intr-o tava nu foarte mare, pe care am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina, punem jumatate din compozitie nivelam, apoi adaugam merele rase si scurse foarte bine. Presaram zahar deasupra si turnam apoi si jumatatea cealalta de compozitie. Punem tava in cuptorul incins la 200 grade timp de 20-25 minute pana la rumenire. Se taie dupa ce se raceste. Pofta buna!Merele se dau pe razatoarea mare si se storc foarte bine de zeama pe care o lasa si se amesteca cu scortisoara (eu nu am pus pentru ca nu imi place scortisoara). Intre timp amestecam uleiul cu zaharul pana obtinem o pasta, adaugam iaurtul si mixam, punem faina si la sfarsit punem bicarbonatul si vanilia. Amestecam pana la omogenizare. Aceasta compozitie o vom imparti in doua. Intr-o tava nu foarte mare, pe care am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina, punem jumatate din compozitie nivelam, apoi adaugam merele rase si scurse foarte bine. Presaram zahar deasupra si turnam apoi si jumatatea cealalta de compozitie. Punem tava in cuptorul incins la 200 grade timp de 20-25 minute pana la rumenire. Se taie dupa ce se raceste. Pofta buna!