Amestecati zaharul cu untul pana se spumeaza. Adaugati oul intreg si omogenizati bine. Puneti apoi esenta, faina cernuta impreuna cu praful de copt si framantati sau mixati, pana obtineti un aluat omogen. Infoliati si dati la frigider pentru 30 min. Intindeti apoi, o foaie de aluat, pe masa de lucru si taiati cercuri, din care decupati, tot cu o forma rotunda mai mica, mijlocul. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, usor distantate si puneti in mijloc cate o bomboana. Mijloacele decupate, presarati-le cu zahar si scortisoara si puneti-le si pe ele in tava. Veti obtine astfel doua feluri de biscuiti. Dati tava la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 8-10 min. sau pana ce se coc si incep sa se aureasca. Lasati la racit in tava.

Amestecati zaharul cu untul pana se spumeaza. Adaugati oul intreg si omogenizati bine. Puneti apoi esenta, faina cernuta impreuna cu praful de copt si framantati sau mixati, pana obtineti un aluat omogen. Infoliati si dati la frigider pentru 30 min. Intindeti apoi, o foaie de aluat, pe masa de lucru si taiati cercuri, din care decupati, tot cu o forma rotunda mai mica, mijlocul. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, usor distantate si puneti in mijloc cate o bomboana. Mijloacele decupate, presarati-le cu zahar si scortisoara si puneti-le si pe ele in tava. Veti obtine astfel doua feluri de biscuiti. Dati tava la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 8-10 min. sau pana ce se coc si incep sa se aureasca. Lasati la racit in tava. Serviti biscuitii cu vitralii, cel mai bine a doua zi, cand bomboanele se inmoaie putin. Daca nu va puteti abtine, aveti mare grija la dinti Pe cei pudrati cu zahar si scortisoara, ii puteti servi, imediat ce sunt reci. Veti vedea ca acestia sunt nemaipomeniti de aromati, crocanti si au formata deasupra o glazura, datorita zaharului presarat.