Marul se curata si se taie felii subtiri, la fel si din dovleac taiem niste felii subtiri si de marimea celor de mere. Intr-o cratita topim cele 60 g de unt si 100 g de zahar pina prinde o culoare usor aurie, iar apoi punem feliile de mar si dovleac sa se caramelizeze putin, citeva minute, apoi le scotem si le asezam frumos pe fundul unei tavi (rotunde) tapetete cu hirtie de copt si turnam peste caramelul ce a mai ramas in cratita si se presara scortisoara. Blatul: 6 galbenuse se amesteca bine cu 6 linguri de zahar, apoi adaugam cele 100 g de nuca, faina cu praful de copt, pesmetul, mirodeniile, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma in care am pus putina sare. Cind compozitia s-a omogenizat bine se toarna peste feliile de mere si dovleac si se da la cuptor (preincalzit) la foc mediu, cam 40-50 min, pina incepe sa se desprinda de pe marginea tavii. Dupa ce s-a copt se rastoarna incet pe tava, se lasa la racit si se orneaza cu frisca dupa plac, se poate servii si fara frisca doar pudrat cu putin zahar praf.

Marul se curata si se taie felii subtiri, la fel si din dovleac taiem niste felii subtiri si de marimea celor de mere. Intr-o cratita topim cele 60 g de unt si 100 g de zahar pina prinde o culoare usor aurie, iar apoi punem feliile de mar si dovleac sa se caramelizeze putin, citeva minute, apoi le scotem si le asezam frumos pe fundul unei tavi (rotunde) tapetete cu hirtie de copt si turnam peste caramelul ce a mai ramas in cratita si se presara scortisoara. Blatul: 6 galbenuse se amesteca bine cu 6 linguri de zahar, apoi adaugam cele 100 g de nuca, faina cu praful de copt, pesmetul, mirodeniile, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma in care am pus putina sare. Cind compozitia s-a omogenizat bine se toarna peste feliile de mere si dovleac si se da la cuptor (preincalzit) la foc mediu, cam 40-50 min, pina incepe sa se desprinda de pe marginea tavii. Dupa ce s-a copt se rastoarna incet pe tava, se lasa la racit si se orneaza cu frisca dupa plac, se poate servii si fara frisca doar pudrat cu putin zahar praf.