Se curata si se taie ceapa, ardeiul si rosiile, se pun in cratita cu putin ulei. Se prajesc pentu 2-3 minute, se adauga carnea taiata bucatele mici, se acopera cu apa, se drege de sare, piper si boia si se lasa la fiert pentru 20 minute aproximativ. Apoi se adaug peste toate astea, cartofii taiati in lungime, se mai adauga apa si se lasa la fiert inca 20 de minute (sau pana sant fierti cartofii). Eu tin carnea la fiert doar 20 de minute ca aici carnurile fierb mai repede decat in Romania (nu ma intrebati de ce). Se adauga patrunjel, daca doriti si se serveste langa castraveti murati, un darab de pita de casa proaspat scoasa din cuptor si un paharel de tuica.

Se curata si se taie ceapa, ardeiul si rosiile, se pun in cratita cu putin ulei. Se prajesc pentu 2-3 minute, se adauga carnea taiata bucatele mici, se acopera cu apa, se drege de sare, piper si boia si se lasa la fiert pentru 20 minute aproximativ. Apoi se adaug peste toate astea, cartofii taiati in lungime, se mai adauga apa si se lasa la fiert inca 20 de minute (sau pana sant fierti cartofii). Eu tin carnea la fiert doar 20 de minute ca aici carnurile fierb mai repede decat in Romania (nu ma intrebati de ce). Se adauga patrunjel, daca doriti si se serveste langa castraveti murati, un darab de pita de casa proaspat scoasa din cuptor si un paharel de tuica.