Din aluat taiam cu ajutorul unui pahar de apa sau cu gura ceva mai mare 2 cercuri, din al doilea cerc cu ajutorul unui paharel de tuica vom taia inca odata mijlocul. Asezam cercurile mari unul peste altul (in cazul mai multor cercuri ungem cu putin ou intre ele), ungem cu ou si dam la cuptorul incins la 200 grade C pana se umfla si se rumenesc. Cercurile micute pot fi folosite ca palarioare. In cele 30 g de unt tragem carnita de pui taiata maruntel, adaugam putina apa si lasam sa fiarba 5-8 minute. Ciupercutele daca sunt proaspete se spala si se fierb in putina apa cu sare. Le adaugam peste pui si lasam la loc caldut. 50g de unt se pun la topit intr-o tigaita, adaugam faina, amestecam bine, incorporam supa de pui si laptele, galbenusurile batute, dam pe foc. Asezonam si lasam sa dea un clocot, adaugam vinul. Varsam peste pui si ciupercute, verificam asezonarea. Daca cumva in timpul coacerii foetajul a astupat gaura facuta de al doilea cerc, dupa racire se taie cu un cutit ascutit cu atentie, sa nu se strapunga. Umplem foetajul cu puiul si ciupercutele in sos si servim alaturi de orez. Pofta buna!Din aluat taiam cu ajutorul unui pahar de apa sau cu gura ceva mai mare 2 cercuri, din al doilea cerc cu ajutorul unui paharel de tuica vom taia inca odata mijlocul. Asezam cercurile mari unul peste altul (in cazul mai multor cercuri ungem cu putin ou intre ele), ungem cu ou si dam la cuptorul incins la 200 grade C pana se umfla si se rumenesc. Cercurile micute pot fi folosite ca palarioare. In cele 30 g de unt tragem carnita de pui taiata maruntel, adaugam putina apa si lasam sa fiarba 5-8 minute. Ciupercutele daca sunt proaspete se spala si se fierb in putina apa cu sare. Le adaugam peste pui si lasam la loc caldut. 50g de unt se pun la topit intr-o tigaita, adaugam faina, amestecam bine, incorporam supa de pui si laptele, galbenusurile batute, dam pe foc. Asezonam si lasam sa dea un clocot, adaugam vinul. Varsam peste pui si ciupercute, verificam asezonarea. Daca cumva in timpul coacerii foetajul a astupat gaura facuta de al doilea cerc, dupa racire se taie cu un cutit ascutit cu atentie, sa nu se strapunga. Umplem foetajul cu puiul si ciupercutele in sos si servim alaturi de orez. Pofta buna!