Se curata ciupercile cu un servet curat de toate reziduurile de pamant se taie bucati si le punem la calit in putin ulei de masline si un catel de usturoi! Am adaugat si cotoarele de patrunjel (frunzele le-am adaugat tocate marunt doar la sfarsit) si lasam la calit la foc mic, acoperind tigaia cu un capac asa incat ciupercile sa nu piarda complet apa! Dupa zece minute putem sa punem pe foc si oala cu apa unde vor fierbe pastele! Eu am gasit niste paste foarte bune (un tip de taietei) dar erau foarte groase, pe cat erau de largi, pe atat erau de inalte si au ramas intacte la fiert! Cand ciupercutele sunt gata adaugam o lingura de smantana asa incat sosul sa devina cremos si potrivim de sare si piper! La faza asta scoatem usturoiul si cotoarele de patrunjel care si-au facut deja datoria! In tigaia cu ciuperci rasturnam pastele fierte, amestecam cu grija, se adauga parmezanul si patrunjelul tocat marunt. . . . . e voila: O bunatate, va garantez!Se curata ciupercile cu un servet curat de toate reziduurile de pamant se taie bucati si le punem la calit in putin ulei de masline si un catel de usturoi! Am adaugat si cotoarele de patrunjel (frunzele le-am adaugat tocate marunt doar la sfarsit) si lasam la calit la foc mic, acoperind tigaia cu un capac asa incat ciupercile sa nu piarda complet apa! Dupa zece minute putem sa punem pe foc si oala cu apa unde vor fierbe pastele! Eu am gasit niste paste foarte bune (un tip de taietei) dar erau foarte groase, pe cat erau de largi, pe atat erau de inalte si au ramas intacte la fiert! Cand ciupercutele sunt gata adaugam o lingura de smantana asa incat sosul sa devina cremos si potrivim de sare si piper! La faza asta scoatem usturoiul si cotoarele de patrunjel care si-au facut deja datoria! In tigaia cu ciuperci rasturnam pastele fierte, amestecam cu grija, se adauga parmezanul si patrunjelul tocat marunt. . . . . e voila: O bunatate, va garantez! Una dintre retetele de paste preferate sunt cele cu ciuperci, dar nu orice ciuperci, ci hribi! Foarte rapide si simplu de facut! Ingrediente pentru doua persoane (ar fi putut manca chiar trei).