Spalati bine costita, opariti-o si puneti-o portionata la fiert in 3-4 l apa rece. Indepartati spuma formata si lasati-o pe foc pana este facuta. Intre timp, tocati fideluta varza, curatata de frunzele exterioare si cotor. Puneti-o in vasul cu costita cand aceasta este aproape fiarta, impreuna cu rosiile, ardeiul gras si continuati fierberea pana ce legumele sunt facute. Adaugati bulionul, cimbrul, mararul verde si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Separat, caliti faina in cateva linguri de ulei incins, diluati cu putina supa si turnati peste varza. Lasati sa dea cateva clocote si luati de pe foc. Acriti cu otet, dupa gust si preferinta. Serviti cat este calda, adaugand smantana in farfurie, optional.

Spalati bine costita, opariti-o si puneti-o portionata la fiert in 3-4 l apa rece. Indepartati spuma formata si lasati-o pe foc pana este facuta. Intre timp, tocati fideluta varza, curatata de frunzele exterioare si cotor. Puneti-o in vasul cu costita cand aceasta este aproape fiarta, impreuna cu rosiile, ardeiul gras si continuati fierberea pana ce legumele sunt facute. Adaugati bulionul, cimbrul, mararul verde si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Separat, caliti faina in cateva linguri de ulei incins, diluati cu putina supa si turnati peste varza. Lasati sa dea cateva clocote si luati de pe foc. Acriti cu otet, dupa gust si preferinta. Serviti cat este calda, adaugand smantana in farfurie, optional.