Mod preparare: Se freaca untul cu zaharul vanilat si zaharul, pana ce compozitia se incorporeaza. Urmatorul pas este adaugarea esentei de lamaie si treptat galbenusurile. Dupa aceea se adauga faina si praful de copt, iar in final laptele caldut. Separat se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare. Cele doua compozitii se amesteca usor, amestecand de jos in sus. Dupa ce s-au legat cele doua se adauga 30 g ornament mozaic, restul 10 g se adauga deasupra checului, dupa ce acesta a fost pus intr-o tava unsa cu unt. Se coace la foc potrivit.

Mod preparare: Se freaca untul cu zaharul vanilat si zaharul, pana ce compozitia se incorporeaza. Urmatorul pas este adaugarea esentei de lamaie si treptat galbenusurile. Dupa aceea se adauga faina si praful de copt, iar in final laptele caldut. Separat se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare. Cele doua compozitii se amesteca usor, amestecand de jos in sus. Dupa ce s-au legat cele doua se adauga 30 g ornament mozaic, restul 10 g se adauga deasupra checului, dupa ce acesta a fost pus intr-o tava unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Pofta buna! ! !