Dezosati pulpa si desfasurati sub forma de dreptunghi, taind carnea cam de 1 cm grosime, incepand din mijloc spre margini, fara sa o bateti, la fel cum procedati la pieptul de pui.

Asezati pe masa o bucata de folie de aluminiu de aproximativ 40 x 30 cm. Ungeti-o cu ulei de masline, asezati pe ea pulpa desfacuta, cu pielea in jos, condimentati, puneti deasupra feliutele de branza topita si intr-un capat fasiute de sunca si un rand de fasii de gogosar.

Incepeti sa rulati din partea cu gogosarul, fara sa prindeti si folia inauntru. Infasurati ruloul obtinut in folie, adaugati inca un strat de folie si inchideti bine la capete. Puteti face si doua rulouri mai mici din aceste ingrediente. Puneti rulourile pe gratarul special cu capac, la foc mediu, pentru 30 minute. Pe la jumatatea timpului, intoarceti-le pe partea cealalta.

Lasati sa se racoreasca, indepartati folia, avand grija sa nu se scurga sucul de carne.

Se taie felii de 12-15 mm grosime si se decoreaza platoul cu foi de dafin, frunze de patrunjel, muraturi, salata verde, cartofi prajiti ajurati, sosuri, etc.

Eu am servit cu cartofi ajurati si sos de mustar. Pofta buna.