Intr-un vas se amesteca untul cu zaharul brun pana devine spumos. Se adauga pe rand cele 2 galbenusuri si esenta. Faina se amesteca cu sarea si treptat se adauga la untul frecat. Din aluatul obtinut, se formeaza bilute, care se tavalesc prin albusul de oua usor batut, dupa care se tavalesc prin nuca pisata. Se aranjeaza pe o tava si cu ajutorul degetului se face o gaura la mijlocul lor. Eu am facut bilute mai mici si am folosit o coada de lingura de lemn pentru a forma golul din mijloc. In faza asta se congeleaza. Daca ii coaceti imediat atunci acuma ii umpleti cu gemul preferat, in cazul meu peltea de gutui, si se coc la foc potrivit cam 20 de minute. Eu am congelat biscuitii astia saptamana trecuta si azi i-am copt. In momentul in care se scot din congelator, se umple golul din mijloc cu gem, se dau la cuptor asa cum sant, nu se decongeleaza. Se coc la foc potrivit. Daca folositi peltea, atunci ea va fi absorbita de aluat in timpul coptului. Dupa ce s-au copt biscuitii, se scot, se aranjeaza pe un platou apoi se umple din nou cu peltea. Se pudreaza cu zahar praf sau zahar vanilat si enjoy! Se topesc in gura, asa sant de fragezi biscuitii astiaIntr-un vas se amesteca untul cu zaharul brun pana devine spumos. Se adauga pe rand cele 2 galbenusuri si esenta. Faina se amesteca cu sarea si treptat se adauga la untul frecat. Din aluatul obtinut, se formeaza bilute, care se tavalesc prin albusul de oua usor batut, dupa care se tavalesc prin nuca pisata. Se aranjeaza pe o tava si cu ajutorul degetului se face o gaura la mijlocul lor. Eu am facut bilute mai mici si am folosit o coada de lingura de lemn pentru a forma golul din mijloc. In faza asta se congeleaza. Daca ii coaceti imediat atunci acuma ii umpleti cu gemul preferat, in cazul meu peltea de gutui, si se coc la foc potrivit cam 20 de minute. Eu am congelat biscuitii astia saptamana trecuta si azi i-am copt. In momentul in care se scot din congelator, se umple golul din mijloc cu gem, se dau la cuptor asa cum sant, nu se decongeleaza. Se coc la foc potrivit. Daca folositi peltea, atunci ea va fi absorbita de aluat in timpul coptului. Dupa ce s-au copt biscuitii, se scot, se aranjeaza pe un platou apoi se umple din nou cu peltea. Se pudreaza cu zahar praf sau zahar vanilat si enjoy! Se topesc in gura, asa sant de fragezi biscuitii astia