Detalii Prajitura cu gem si cacao
Amestecam cu mixerul intr-un vas:apa minerala,zaharul,uleiul,faina,praful de copt .
Omogenizam bine compozitia. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina,punem jumatate din aluat si il dam la cuptor cat sa se intareasca putin(15min).
Dupa ce s-a copt partial aluatul intindem gemul uniform si aluatul ramas amestecat cu cacao si zahar vanilat apoi presaram nuca de cocos Dam la cuptor din nou pentru 30-35min.
Amestecam cu mixerul intr-un vas:apa minerala,zaharul,uleiul,faina,praful de copt .
Omogenizam bine compozitia. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina,punem jumatate din aluat si il dam la cuptor cat sa se intareasca putin(15min).
Dupa ce s-a copt partial aluatul intindem gemul uniform si aluatul ramas amestecat cu cacao si zahar vanilat apoi presaram nuca de cocos Dam la cuptor din nou pentru 30-35min. Se poate portiona dupa inspiratia fiecaruia