Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga oul cu condimentele,se amesteca iar peste compozitia rezultata se adauga 2 linguri rase de faina, se amesteca si adaugam lapte in asa fel incat compozitia sa fie potrivita, nici moale dar nici tare.

Albusul de ou se pune intr-un castronel, il vom folosi pentru a lipi foaia de orez la colt, pentru a nu se desface.

Foile de orez se desfac una cate una (se pot gasi la magazine de specialitate adica chinezesti).

Se ia intr-o jumatate de lingura compozitie si se pune pe o foaie de orez se impacheteaza in final iesind un rulou.

Din aceasta compozitie vor iesi 50 de rulouri.

Dupa ce a-ti terminat de impachetat rulourile le puneti la prajit sau le puteti pune in cuptor cu un pic de ulei.

Se pot servi cu sos picant sau cu orez sau deasemenea cu nodlles.