1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza.2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper boabe, dafin, sare, cimbru, maghiran, otet, apa, un pahar de vin alb, care se pune la fiert. Dupa ce a dat 2-3 clocote se lasa la racit, iar apoi se toarna peste bucatile de iepure.3. Se lasa la marinat 48 de ore intr-un loc racaros.4. Dupa 48 de ore se scoate, se lasa la scurs, iar dupa ce s-a scurs se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline.5. Se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora la foc potrivit.6. Dupa o ora se adauga prazul taiat rondele mai mari, ceapa si usturoiul verde, leurda si cateii de usturoi taiati marunt.7. Se adauga apa si se introduce iar la cuptor.8. Dupa 30 minute se adauga maslinele, vinul alb si zeama de lamaie.9. Se mai lasa 20 de minute.10. Se serveste cu garnitura de orez si salata de ciuperci cu verdeturi.

Pofta buna!