Detalii Pui aromatizat cu bere
Puiul se spala,se portioneaza se sterge cu hartie de bucatarie,si se tavaleste prin faina,dupa care se indeparteaza excesul de faina;Intr-o cratita(eu am folosit de pamant),se incinge uleiul si se face o prajeala inabusita de ceapa,morcov si usturoi tocate marunt(in afara de usturoi care ramane intreg),se adauga carnea data prin faina,se calesc impreuna,iar carnea se intoarce pe ambele parti,pana capata o culoare colorata dar nu arsa;Focul trebuie potrivit domol,iar cand carnea s-a colorat,stingem totul cu bere;Acoperim pana scade bine lichidul,amestecam si introarcem carnea,fierberea dureaza cam 45 minute,avand grija sa adaugam din cand in cand putina apa;Se serveste alaturi de orice garnitura,cu putin patrunjel presarat deasupra;OBS:De preferat folositi bere blonda este mult mai delicata si va da puiului un gust deosebit!