Chec: Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat bine. Separat se amesteca bine ouale si se toarna treptat in compozitia cu unt. Urmatorul pas este adaugarea bananelor pasate bine, peste compozitie, dupa care treptat se adauga faina, esenta de lamaie, sarea si praful de copt. Compozitia se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt, dupa care se baga in cuptorul deja incins. Se lasa aproximativ 50 minute la foc potrivit. In timp ce checul este la cuptor se va face sosul de branza proaspata. Sos: Untul se freaca cu branza bine, pana ce compozitia devine omogena. Se adauga zaharul vanilat si cel pudra. Se va observa cum compozitia incepe sa se subtieze, dar nu este nici o problema pentru ca aceasta se va intari pe parcurs. Dupa ce s-a racit checul se toarna sosul peste acesta in tava si se lasa cateva ore pentru a se intari putin (eu am lasat de seara pana dimineata).

Chec: Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat bine. Separat se amesteca bine ouale si se toarna treptat in compozitia cu unt. Urmatorul pas este adaugarea bananelor pasate bine, peste compozitie, dupa care treptat se adauga faina, esenta de lamaie, sarea si praful de copt. Compozitia se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt, dupa care se baga in cuptorul deja incins. Se lasa aproximativ 50 minute la foc potrivit. In timp ce checul este la cuptor se va face sosul de branza proaspata. Sos: Untul se freaca cu branza bine, pana ce compozitia devine omogena. Se adauga zaharul vanilat si cel pudra. Se va observa cum compozitia incepe sa se subtieze, dar nu este nici o problema pentru ca aceasta se va intari pe parcurs. Dupa ce s-a racit checul se toarna sosul peste acesta in tava si se lasa cateva ore pentru a se intari putin (eu am lasat de seara pana dimineata). Pofta buna! ! !