Se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un vas se bat albusurile cu un varf de sare. Intr-un alt vas se bat galbenusurile cu cele 10 linguri de zahar (care se pun pe rand) pana cand compozitia devina cremoasa. Apoi se pun cele 5 linguri de apa fiarta, apoi cele 5 linguri de ulei si se bat cu mixerul in continuare. In continuare se pune plicul cu zaharul vanilinat, iar apoi pe rand cele 10 linguri de faina si plicul cu praf de copt, cele doua linguri de cacao si se amesteca. Albusurile batute spuma se rastoarna incet peste compozitia galbenusurilor se se amesteca incet cu o lingura de lemn. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu putina faina sau tapetata cu hartie pentru copt. Se da pentru aprox. 30 min. la cuptor (cuptor preincalzit), la foc mediu. Pentru crema de ciocolata - am incalzit la bain marie cele 500 ml de frisca lichida si am topit in ea ciocolata (rupta bucatele). Am dizolvat gelatina in 3-4 linguri de apa, iar dupa ce compozitia de frisca s-a racorit putin adaugam gelatina si amestecam bine pentru a se dizolva gelatina. Apoi pregatim budinca de ciocolata cu cele 400 ml de lapte si cele 3 linguri de zahar, lasam la racorit putin si o incorporam in crema de ciocolata. Pentru crema de vanilie - am procedat la fel ca si la crema de ciocolata doar ca in loc de budinca de ciocolata am adaugat budinca de vanilie (vreau sa va spun ca nu de mult am facut o combinatie de creme si a rezultat aceasta crema care imi place foarte mult). Pentru siropul pentru blat - incalzim cele 400 ml de apa, in care punem cele 5 linguri de zahar, sticluta de sirop de migdale si lasam pe foc pana se topeste zaharul, apoi lasam la racit. Sa trecem la asamblare: In primul rand mi-am facut un tipar din hartie, adica bustul. Luam blatul de tort, punem pe el tiparul si decupam cu un cutit bine ascutit. Apoi taiem blatul in doua, il insiropam bine si incepem sa punem prima data crema de ciocolata iar apoi deasupra crema de vanilie, iar apoi acoperim cu cealalta bucata de blat si insiropam bine din nou. Bucatile mici de blat care au ramas dupa ce am decupat bustul, le-am pus in doua cesti, le-am insiropat, am pus crema si le-am dat o ora la frigider, apoi le-am rasturnat incet pe tort pentru a forma sanii. Dupa aceea am acoperit tot tortul cu unt pentru a se mula foarte bine pasta de zahar. Am format pasta de zahar, in care am pus colorant roz si am intins-o pe tort.

Se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un vas se bat albusurile cu un varf de sare. Intr-un alt vas se bat galbenusurile cu cele 10 linguri de zahar (care se pun pe rand) pana cand compozitia devina cremoasa. Apoi se pun cele 5 linguri de apa fiarta, apoi cele 5 linguri de ulei si se bat cu mixerul in continuare. In continuare se pune plicul cu zaharul vanilinat, iar apoi pe rand cele 10 linguri de faina si plicul cu praf de copt, cele doua linguri de cacao si se amesteca. Albusurile batute spuma se rastoarna incet peste compozitia galbenusurilor se se amesteca incet cu o lingura de lemn. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu putina faina sau tapetata cu hartie pentru copt. Se da pentru aprox. 30 min. la cuptor (cuptor preincalzit), la foc mediu. Pentru crema de ciocolata - am incalzit la bain marie cele 500 ml de frisca lichida si am topit in ea ciocolata (rupta bucatele). Am dizolvat gelatina in 3-4 linguri de apa, iar dupa ce compozitia de frisca s-a racorit putin adaugam gelatina si amestecam bine pentru a se dizolva gelatina. Apoi pregatim budinca de ciocolata cu cele 400 ml de lapte si cele 3 linguri de zahar, lasam la racorit putin si o incorporam in crema de ciocolata. Pentru crema de vanilie - am procedat la fel ca si la crema de ciocolata doar ca in loc de budinca de ciocolata am adaugat budinca de vanilie (vreau sa va spun ca nu de mult am facut o combinatie de creme si a rezultat aceasta crema care imi place foarte mult). Pentru siropul pentru blat - incalzim cele 400 ml de apa, in care punem cele 5 linguri de zahar, sticluta de sirop de migdale si lasam pe foc pana se topeste zaharul, apoi lasam la racit. Sa trecem la asamblare: In primul rand mi-am facut un tipar din hartie, adica bustul. Luam blatul de tort, punem pe el tiparul si decupam cu un cutit bine ascutit. Apoi taiem blatul in doua, il insiropam bine si incepem sa punem prima data crema de ciocolata iar apoi deasupra crema de vanilie, iar apoi acoperim cu cealalta bucata de blat si insiropam bine din nou. Bucatile mici de blat care au ramas dupa ce am decupat bustul, le-am pus in doua cesti, le-am insiropat, am pus crema si le-am dat o ora la frigider, apoi le-am rasturnat incet pe tort pentru a forma sanii. Dupa aceea am acoperit tot tortul cu unt pentru a se mula foarte bine pasta de zahar. Am format pasta de zahar, in care am pus colorant roz si am intins-o pe tort.