Detalii Inima de Bezea
Bateti albusul spuma tare cu zaharul praf pe bain-marie. Formati cu pos-ul mici gramajoare pe hartia de copt pusa intr-o tava si dati la cuptorul incins, la foc foarte mic, pana ce albusul se intareste si formeaza deasupra o crusta. Scoateti si lasati la racit. Pentru acest desert puteti sa cumparati bezele din comert, dupa dorinta. Crema: Mixati galbenusurile cu zahar pana devin cremoase si se albesc. Inglobati, ciocolata topita impreuna cu untul pe bain-marie, bine racorita, apoi frisca batuta. Inveliti in folie alimentara formele dorite (cel mai bine sa fie micute si pe cat posibil rotunde) si umpleti-le pe jumatate cu crema. Infigeti in mijlocul fiecarei semisfere cate o bezea, acoperiti-o cu crema, nivelati si petreceti marginile foliei peste forma. Dati la congelator cel putin 6 ore sau mai bine de seara pana dimineata. Scoateti-le din congelator si forme cu 15-20 min inainte de a fi servite si treceti-le, pe unele prin nuca de cocos, pe altele prin fistic, alune macinate. Serviti-le puse in forme de muffins sau direct pe farfurie.
Bateti albusul spuma tare cu zaharul praf pe bain-marie. Formati cu pos-ul mici gramajoare pe hartia de copt pusa intr-o tava si dati la cuptorul incins, la foc foarte mic, pana ce albusul se intareste si formeaza deasupra o crusta. Scoateti si lasati la racit. Pentru acest desert puteti sa cumparati bezele din comert, dupa dorinta. Crema: Mixati galbenusurile cu zahar pana devin cremoase si se albesc. Inglobati, ciocolata topita impreuna cu untul pe bain-marie, bine racorita, apoi frisca batuta. Inveliti in folie alimentara formele dorite (cel mai bine sa fie micute si pe cat posibil rotunde) si umpleti-le pe jumatate cu crema. Infigeti in mijlocul fiecarei semisfere cate o bezea, acoperiti-o cu crema, nivelati si petreceti marginile foliei peste forma. Dati la congelator cel putin 6 ore sau mai bine de seara pana dimineata. Scoateti-le din congelator si forme cu 15-20 min inainte de a fi servite si treceti-le, pe unele prin nuca de cocos, pe altele prin fistic, alune macinate. Serviti-le puse in forme de muffins sau direct pe farfurie.