Punem cartofii la fiert in apa cu putina sare.

Vinetele le tai rondele si le presar cu sare pe ambele parti si le las sa-si lase acea zeama din ele,dupa care le pun pe un prosop de hartie absorbant.

Intre timp pregatim carnea tocata din piept de pui,amestecata cu condimentele ce le dorim,eu am pus magia aromelor cu gust de gaina,pentru ca nu are niciun pic de sare,sunt doar legume uscate.

Calim carnea de pui in 2 sau 3 linguri de ulei de masline presat la rece,la urma punem 1 pahar de suc de rosii,ca sa se omogenizeze carnea,dupa care o dam deoparte.

Cartofii dupa ce au fiert eu ii clatesc cu apa rece ca sa pot sa-i curat de coaja.

Cartofii curatati ii pisez cu o furculita si trecem la aranjarea preparatului intr-o tava de teflon.

Punem un rand de cartofi pisati,un rand de vinete rondele,un rand de carne si asa pana sus,unde am pus ardei rosu capia copt.

Musacaua aceasta a fost foarte buna,ardeiul copt i-a dat o aroma super-gustoasa.

Pofta buna !!!