Se pun galbenusurile intr-un castron si se freaca bine cu 100 g zahar si un plic de zahar vanilat. Se adauga treptat, ca la maioneza, uleiul, apoi se adauga iaurtul si esenta de lamaie. Albusurile se bat spuma cu sarea, restul de zahar si celalalt plic de zaharul vanilat. Cand compozitia s-a legat bine se toarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor de jos in sus. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, treptat, amestecand cu grija. Compozitia se pune in doua tavi, dupa care se pun visinele (daca acestea sunt conservate la borcan se lasa la scurs) din loc in loc. Checurile se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la foc potrivit (cuptorul incalzit dinainte).

Se pun galbenusurile intr-un castron si se freaca bine cu 100 g zahar si un plic de zahar vanilat. Se adauga treptat, ca la maioneza, uleiul, apoi se adauga iaurtul si esenta de lamaie. Albusurile se bat spuma cu sarea, restul de zahar si celalalt plic de zaharul vanilat. Cand compozitia s-a legat bine se toarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor de jos in sus. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, treptat, amestecand cu grija. Compozitia se pune in doua tavi, dupa care se pun visinele (daca acestea sunt conservate la borcan se lasa la scurs) din loc in loc. Checurile se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la foc potrivit (cuptorul incalzit dinainte). Se serveste dupa ce s-a racit. Pofta buna!!!