Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat si uleiul. Se cerne faina peste galbenusuri si se amesteca. Se toarna lapte si se amesteca pana cand avem un aluat nici prea tare nici prea moale, sa nu curga de pe lingura. Albusurile se bat spuma si se adauga la aluat. Se amesteca. Se pune hartie de copt intr-o tava si se toarna aluatul. Se pun capsunile deasupra. Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat si uleiul. Se cerne faina peste galbenusuri si se amesteca. Se toarna lapte si se amesteca pana cand avem un aluat nici prea tare nici prea moale, sa nu curga de pe lingura. Albusurile se bat spuma si se adauga la aluat. Se amesteca. Se pune hartie de copt intr-o tava si se toarna aluatul. Se pun capsunile deasupra. Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.