Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete.

Umplutura de branzaTelemeaua de oaie se rade pe razatoarea mare, se adauga za atarul si se amesteca bine.

Umplutura de carneSe calesc in ulei intai semintele de pin pana iau o culare aurie si se scot intr-un bol.

Apoi se calesc ceapa taiata marunt si carnea macinata cu condimentele si sarata dupa gust.

Se scoate intr-un bol si se adauga semintele de pin.

Patratele de aluat frantuzesc se taie in jumatati, se formeaza triunghiuri care se umplu cu telemea sau carne.

Se aseaza pateurile astfel obtinute intr-o tava de cuptor, se ung cu ou batut cu putina apa si se presara cu seminte de chimin sau seminte de susan prajit.

Se dau la cuptorul pre incalzit la 200 de grade cca 20 de minute.

Se scot pe un platou si se servesc calde sau reci.

Pofta buna!