Aluat: Dizolvam drojia in putina apa calduta si un varf de lingurita de zahar. Amestecam cu aprox. 2 linguri de faina si lasam sa creasca cam 10 minute la caldura. Se pune faina intr-un vas mai mare, se face o groapa in mijloc in care se pune apa, sare, uleiul si maiaua. Se incorporeaza faina in acest amestec si se framanata cam 10 minute, pana cand aluatul se desprinde usor de mana. Apoi il lasam la dospit langa o sursa de caldura. Tocam legumele rondele sau fasii. Intindem aluatul in tava unsa cu putin ulei si ungem deasupra cu sos de rosii. Punem legumele taiate, maslinele si porumbul. Stropim cu ulei si condimentam cu cimbru si busuioc. Dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 45 de minute.

Aluat: Dizolvam drojia in putina apa calduta si un varf de lingurita de zahar. Amestecam cu aprox. 2 linguri de faina si lasam sa creasca cam 10 minute la caldura. Se pune faina intr-un vas mai mare, se face o groapa in mijloc in care se pune apa, sare, uleiul si maiaua. Se incorporeaza faina in acest amestec si se framanata cam 10 minute, pana cand aluatul se desprinde usor de mana. Apoi il lasam la dospit langa o sursa de caldura. Tocam legumele rondele sau fasii. Intindem aluatul in tava unsa cu putin ulei si ungem deasupra cu sos de rosii. Punem legumele taiate, maslinele si porumbul. Stropim cu ulei si condimentam cu cimbru si busuioc. Dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 45 de minute. Cu o salata de cruditati sau cu ketchup de casa.