Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete. Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele. Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine. Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval. Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer. Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras. Repartizati uniform bucatele de unt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor. Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional.

Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete. Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele. Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine. Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval. Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer. Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras. Repartizati uniform bucatele de unt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor. Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional.