Blatul: se separa ouale, galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema albicioasa.

Albusurile se bat cu mixerul spuma tare, dupa care se amesteca cu crema de galbenusuri si cu pesmetul. Se foloseste o spatula de lemn .

Se coc savarinele in forme speciale, eu am copt in forma de briose. Se coc in cuptorul preincalzit. cand sunt inca caldute se trec prin sirop care se obtine astfel: Siropul: se fierbe apa cu zaharul cateva clocote pana se obtine un sirop mai gros, cand s+a racit se adauga esenta de rom.

Frisca se bate bine cu zaharul si daca se doreste sa nu fie frisca alba se adauga putin colorant rosu.

Dupa ce a insiropat bine savarinele se taie un capacel, se umplu cu frisca, eu am folosit un posh, apoi am pus capacul si am ornat cu gelatina rosie, am preparat.o conform instructiunilor de pe pachet, si un mot de frisca. e delicioasa si merita incercata.