Pentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza untul urmat de ou.

Aluatul obtinut se da la rece 30 minute.

Dupa 30 minute se scoate de la rece, se ruleaza si se pune intr-o tava de tarta unsa cu grasime si tapetata cu faina. C.

Aluatul din tava se inteapa din loc in loc cu o furculita si se da la copt 8 minute pana cand incepe sa se rumeneasca putin apoi se scoate si se pune deoparte pana se prepara umplutura.

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.

Dovleceii si mazarea se pun impreuna la fiert in apa cu sare pana cand inecp sa se inmoaie, aprox.10-15 minute apoi se scurg si se pun deoparte.

Laptele se pune la fiert impreuna cu ceapa si rozmarinul.

Dupa ce a dat intr-un clocot, se stinge focul, se acopera vasul si se lasa la infuzat 15-20 minute.

Dupa aceea se strecoara intr-o alta cratita si se pune iar pe foc.

Se adauga in lapte amidonul dizolvat in vermouth si se lasa pe foc pana cand incepe sa se ingroase.

Sosul obtinut se transfera intr-un vas.

Se adauga piureul de cartofi dulci, ouale, sare de mare si piper negru proaspat macinat, dupa gust.

Se amesteca bine apoi se incorporeaza dovleceii cu mazarea.

Se toarna umplutura in aluatul din tava si se da totul la copt 20 minute.