Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am f cut pt. o cin vegetarian, la care ii place poate pune si ciuperci :)1)Pr jeste putin ceapa tocat in uleiul de m sline.

Adaug rosiile tocate f r pielit si las s se inmoaie.

Condimenteaz .2)Taie fiecare ardei in patru p rti pe lung.

Scoatele semintele, ungei bine cu ulei de m sline si pune-i intr-o form pt. cuptor.3)Pune amestecul de rosii peste ei, apoi felii de branz, parmezan.4)D la cuptor cca. 20 min. la 200 C.

Scoate si pune oregano sec si busuioc.

Ador oregano in salate,dar...sotul nu suport asa c am pus in loc cepsoar tocat .

Poft bun !Ardeiul (Capiscum anuum)este originar din Mexic,America Central si N America de Sud.

Primul european care la descoperit a fost Cristofor Columb, care la numit pimiento.

Sunt persoane care le cultiv ornamental, existand ardei:albi,albastri,vineti, negri...