Decongelati aluatul. Puneti visinele la scurs. Dizolvati amidonul in cateva linguri din compotul de visine, apoi adaugati-l in circa 120 ml zeama de compot ce fierbe impreuna cu zaharul. Lasati sa dea cateva clocote, amestecand continuu, pana se ingroasa bine. Luati de pe foc, inglobati visinele scurse, taiate bucati si lasati la racit. Preincalziti cuptorul la 200 grade. Taiati aluatul in bucati potrivite de forma dreptunghiulara si repartizati din crema cu visine pe fiecare foaie de aluat, de-a lungul laturii mai mari. Rulati pe lungimea foilor, inchideti bine capetele si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti-le cu putina apa si presarati-le cu fulgi de migdale sau alune zdrobite. Dati la cuptorul incins, timp de 25 min sau pana ce foitajul este copt si frumos rumenit. Lasati sa se racesca pe un gratar. Serviti-le pudrate cu zahar praf sau ornate cu ciocolata topita.

Decongelati aluatul. Puneti visinele la scurs. Dizolvati amidonul in cateva linguri din compotul de visine, apoi adaugati-l in circa 120 ml zeama de compot ce fierbe impreuna cu zaharul. Lasati sa dea cateva clocote, amestecand continuu, pana se ingroasa bine. Luati de pe foc, inglobati visinele scurse, taiate bucati si lasati la racit. Preincalziti cuptorul la 200 grade. Taiati aluatul in bucati potrivite de forma dreptunghiulara si repartizati din crema cu visine pe fiecare foaie de aluat, de-a lungul laturii mai mari. Rulati pe lungimea foilor, inchideti bine capetele si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti-le cu putina apa si presarati-le cu fulgi de migdale sau alune zdrobite. Dati la cuptorul incins, timp de 25 min sau pana ce foitajul este copt si frumos rumenit. Lasati sa se racesca pe un gratar. Serviti-le pudrate cu zahar praf sau ornate cu ciocolata topita.