Margarina se mixeaza bine impreuna cu zaharul dupa care se adauga treptat galbenusurile de ou, cele 4 lg de smantana, razatura de lamaie, sarea iar la final se incorporeaza faina. Aluatul obtinut se lasa la rece pentru doua ore. Formele de tarte se ung putin cu ulei si se imbraca fiecare cu aluat. In interiorul fiecarei tarte punem cate o lingurita de gem de caise (puteti folosi orice gem pe placul fiecaruia) iar deasupra turnam cu spritul sau cu lingura compozitia de bezea preparata astfel: batem spuma tare albusurile impreuna cu zaharul. Adaugam migdalele macinate amestecate cu lg de faina si amestecam usor cu o paleta. Se dau la copt la foc potrivit. Se scot din forme cat sunt inca calde.

Margarina se mixeaza bine impreuna cu zaharul dupa care se adauga treptat galbenusurile de ou, cele 4 lg de smantana, razatura de lamaie, sarea iar la final se incorporeaza faina. Aluatul obtinut se lasa la rece pentru doua ore. Formele de tarte se ung putin cu ulei si se imbraca fiecare cu aluat. In interiorul fiecarei tarte punem cate o lingurita de gem de caise (puteti folosi orice gem pe placul fiecaruia) iar deasupra turnam cu spritul sau cu lingura compozitia de bezea preparata astfel: batem spuma tare albusurile impreuna cu zaharul. Adaugam migdalele macinate amestecate cu lg de faina si amestecam usor cu o paleta. Se dau la copt la foc potrivit. Se scot din forme cat sunt inca calde.