Intr-o craticioara topiti untul cu zaharul si laptele, trageti de pe foc si adaugati cocosul ras, tinand deoparte cam 4-5 linguri, amestecati bine. Adaugati biscuitii sfaramitati fin, amestecati. Varsati compozitia intr-o tava captusita cu o folie alimentara si nivelati ca va vina compozitia inalta cam 1.5 cm. Topiti ciocolata, lasati sa se raceasca putin si varsati-o pe deasupra cocosului, intindeti bine uniform pe toate suprafata. Presarati deasupra cocosul ramas si puneti tava in frigider sa se raceasca. Scoateti dulcele din tava ridicand de folia alimentara si taiati in patratele sau forma care doriti. Se conserva in frigider sau intr-un loc racoros, deoarece se cam inmoaie la temperatura camerei.

Intr-o craticioara topiti untul cu zaharul si laptele, trageti de pe foc si adaugati cocosul ras, tinand deoparte cam 4-5 linguri, amestecati bine. Adaugati biscuitii sfaramitati fin, amestecati. Varsati compozitia intr-o tava captusita cu o folie alimentara si nivelati ca va vina compozitia inalta cam 1.5 cm. Topiti ciocolata, lasati sa se raceasca putin si varsati-o pe deasupra cocosului, intindeti bine uniform pe toate suprafata. Presarati deasupra cocosul ramas si puneti tava in frigider sa se raceasca. Scoateti dulcele din tava ridicand de folia alimentara si taiati in patratele sau forma care doriti. Se conserva in frigider sau intr-un loc racoros, deoarece se cam inmoaie la temperatura camerei. O prajitura asematoare la gust cu Bounty.