Curcan cu lamaie:Se ia o tava care se tapeteaza cu hartie de copt si se prgateste punga pentru copt.

Se iau pulpele de curcan si se infasoara capetele pulpelor cu staniol, dupa care se aseaza frumos in punga petru copt. Peste pulpele de curcan din punga se presara sare, curry macinat si se mai pun feliile de lamaie si manunchiul de cimbru, dupa care se leaga gura pungii de copt in jurul capetelor de pulpa si se aseaza in cuptor.

Cartofi piuere:Se curata 2 kg de cartofi si se taie potrivit pentru piure. Dupa ce s-au fiert cartofii in apa cu sare, se piseaza si se amesteca bine cu untul si laptele.

Legume scazute:Se ia o tigaie si se incinge un strop de ulei la foc mic.

Cei doi ardei (cel galben si cel verde se taie cuburi mari) si se pun in tigaie sa se caleasca putin.

Se desface pnguta de fasole verde si se toarna continutul peste ardeii din tigaie.

Se adauga si mirodeniile: cimbrul uscat si maruntit, leusteanul uscat si maruntit, praful de curry, sarea. Se amesteca si se lasa la foc potrivit cam 10 minute. Dupa ce ati luat tigaia de e foc, adaugati ardeiul capia taiat rondele si amestecati fin cu restul legumelor.

Se serveste precum puteti vedea in figura alaturata.

Pofta buna!P.

S. Ce am gatit eu a avut un success nebun!Reteta este de pe blogul meu: http://deliciul-casei.blogspot.com/