Este o mancare pe care o g tim cu pl cere la o mas pt. familie si prietenii care de obicei tine pan tarziu.

Ia ceva timp dar merit .

Am redus din cantitate deoarece am g tit pt. 2 persoane.1)Baconul se pr jeste in putin ulei de m sline si se scoate pe o farfurie.2)In acelasi ulei se soteaz ceapa, usturoiul, morcovii si ciupercile.

Se scot si se p streaz lang bacon ;in uleiul r mas se pr jeste puiul condimentat si stropit cu sucul de l maie, se adaug vinul si se las la foc mic pan scade la jum tate.

Se adaug restul ingredientelor p strate si se mai las s fiarb putin la foc mic, la urm se pune boiaua.

Pt. garnitur :1) Unge o form termorezistent cu unt, pune cartofii decojiti si t iati rondele, deasupra rosiile, ceapa, condimentele si buc tile de unt.

D la cuptor pt. cca. 20 min.

Se serveste cu o salat verde.

Poft bun !