Puiul, dupa spalare, se taie in bucati. Morcovul se curata de coaja si se spala bine. Ciupercile se scurg de zeama din conserva. Rosiile se scot din conserva si daca sunt intregi se taie cubulete. Maslinele sunt de preferat sa fie cumparate fara samburi. Se prajesc bucatile de pui in ulei si se scot pe o farfurie. In acelasi ulei, calim morcovul taiat felii. Adaugam ciupercile, maslinele si usturoiul taiat marunt si 200 ml apa. Lasam sa fiarba pana se inmoaie morcovul. Dam gust cu delicat in functie de masline! Condimentam cu boia si cimbru, punem vinul si bucatile de carne. Fierbem 10 min, apoi adaugam rosiile in bulion. Se mai fierb impreuna cam 15 min. Se serveste cald. La servire, fiecare portie se presara cu tarhon.

Puiul, dupa spalare, se taie in bucati. Morcovul se curata de coaja si se spala bine. Ciupercile se scurg de zeama din conserva. Rosiile se scot din conserva si daca sunt intregi se taie cubulete. Maslinele sunt de preferat sa fie cumparate fara samburi. Se prajesc bucatile de pui in ulei si se scot pe o farfurie. In acelasi ulei, calim morcovul taiat felii. Adaugam ciupercile, maslinele si usturoiul taiat marunt si 200 ml apa. Lasam sa fiarba pana se inmoaie morcovul. Dam gust cu delicat in functie de masline! Condimentam cu boia si cimbru, punem vinul si bucatile de carne. Fierbem 10 min, apoi adaugam rosiile in bulion. Se mai fierb impreuna cam 15 min. Se serveste cald. La servire, fiecare portie se presara cu tarhon.