Se pune intr-o cratita apa cu sare si putin ulei sa fiarba.

Cand incepe apa sa clocoteasca,reducem focul spre mic si punem Conchiglioni la fiert respectand timpul scris pe ambalaj. Ciupercile le trecem intr-un jet de apa, dupa care le scurgem putin si le tocam marunt.

Frunzele de Snittlauch(hai sa ii spunem ceapa )le tocam marunt . Intr-o tigaie punem 50ml ulei,ciupercile si le sotam putin pentru a evacua restul de apa din ele, dar sa nu uitati sa acoperiti tigaia cu un capac pentru a nu avea ciuperci in toata bucataria.

Acestea sar precum floricelele din tigaie si nu vreau sa va suparati pe mine ca nu v-am spus.

Punem peste ciupercile sotate si frunzele de ceapa,potrivim de gust cu sare si piper,lasam 5 minute sa se imprieteneasca si luam tigaie de pe foc. sosul: Punem in alta tigaie restul de ulei de masline, rosile pasate, frunzele de Basilikum (tijele nu, sunt prea aromate si vor da un gust amarui sosului),catei de usturoi zdrobiti cu cutitul si apoi tocati(astfel v-a pastra aroma mai intensa daca ii zdrobim ),sare piper dupa gust, 5 minute la foc si sosul este gata. Este un preparat usor, poate fi servit si ca antreu,pranz sau cina. Dupa gustul fiecaruia se poate servi in farfurie cu Parmigiano sau Cascaval ras. Pofta buna.