Se pot condimenta dupa plac chiftelele astea, cu cat sant mai picante cu atat sant mai bune. Se combina toate ingredientele (mai putin betele) se framanta ca la chiftele, se fac bilute, se pun in tava unsa cu un strop de ulei si se dau la cuptor. Se coc la foc mare (190-200) se mai verifica din cand in cand sa nu se arda, se mai intorc odata sau de doua ori, apoi se scot si se pun pe servetele absorbante. Reci se infig cate trei pe betele de rosmarin. Cand curatam betele avem grija sa lasam un mot de ace in varf... Se aranjeaza pe platouri si se decoreaza cu felii de lamaie. Se servesc la un pahar de vin sau bere. Se pot folosi si ca o cina rustica, la lumina unui opait.

Se pot condimenta dupa plac chiftelele astea, cu cat sant mai picante cu atat sant mai bune. Se combina toate ingredientele (mai putin betele) se framanta ca la chiftele, se fac bilute, se pun in tava unsa cu un strop de ulei si se dau la cuptor. Se coc la foc mare (190-200) se mai verifica din cand in cand sa nu se arda, se mai intorc odata sau de doua ori, apoi se scot si se pun pe servetele absorbante. Reci se infig cate trei pe betele de rosmarin. Cand curatam betele avem grija sa lasam un mot de ace in varf... Se aranjeaza pe platouri si se decoreaza cu felii de lamaie. Se servesc la un pahar de vin sau bere. Se pot folosi si ca o cina rustica, la lumina unui opait.