Bateti galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin cremoase si se albesc. Adaugati pe rand uleiul si mixati in continuare, apoi, tot pe rand si alternand, laptele, nesquik-ul si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixati foarte bine - va rezulta o compozitie mai densa. Inglobati ciocolata si coaja rasa de portocala (optional) folosind o lingura de lemn sau paleta. Bateti spuma tare albusurile cu un praf de sare, adaugati-le peste amestecul cu galbenusuri si omogenizati cu grija, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati compozitia intr-o forma mai mare de chec sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt (isi dubleaza volumul in cuptor). Dati la cuptorul preancalzit, pentru 40- 50 min, la 175 grade sau pana ce este copt si trece proba cu scobitoarea. Nu deschideti usa cuptorului in primele 25 min. Lasati sa se racoreasca putin in tava, scoateti pe un gratar, pudrati cu zahar praf si lasati sa se raceasca complet. Sau puteti sa-l imbracati in glazura de ciocolata dupa racirea completa.

Bateti galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin cremoase si se albesc. Adaugati pe rand uleiul si mixati in continuare, apoi, tot pe rand si alternand, laptele, nesquik-ul si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixati foarte bine - va rezulta o compozitie mai densa. Inglobati ciocolata si coaja rasa de portocala (optional) folosind o lingura de lemn sau paleta. Bateti spuma tare albusurile cu un praf de sare, adaugati-le peste amestecul cu galbenusuri si omogenizati cu grija, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati compozitia intr-o forma mai mare de chec sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt (isi dubleaza volumul in cuptor). Dati la cuptorul preancalzit, pentru 40- 50 min, la 175 grade sau pana ce este copt si trece proba cu scobitoarea. Nu deschideti usa cuptorului in primele 25 min. Lasati sa se racoreasca putin in tava, scoateti pe un gratar, pudrati cu zahar praf si lasati sa se raceasca complet. Sau puteti sa-l imbracati in glazura de ciocolata dupa racirea completa. Alte variante de servire: taiati bucati potrivite, treceti-le prin glazura sau sos de ciocolata si tavaliti-le prin nuca sau nuca de cocos. Compozitia acestui chec este spornica si se preteaza foarte bine ca blat de tort.