1.

Miezul de nuca (macinat fin) se amesteca cu zaharul tos intr-o cratita, se adauga si albusul de ou nebatut (nici macar cu furculita). 2.

Cratita se pune la foc potrivit, pana se topeste zaharul, iar compozitia este calda bine, aproape iferbinte. 3.

Acest amestec se lasa peste noapte, dup ace s-a racit, la frigider. 4.

A doua zi se adauga, esenta de migdale, faina si se amesteca bine. 5.

Cu lingurita se aseaza gramajoare la distanta unele de altele pe hartie de copt neunsa. 6.

Se pudreaza fiecare gramajoara din belsug cu zahar pudra (nu renuntati la aceasta etapa, ca sa iasa lucioase sis a aiba crusta specifica pricomigdalelor). 7.

Se coc la foc potrivit (aprox 140-160grade Celsius), timp de 15-20 minute pana devin lucioase, cu crapaturi mici la suprafata.1.

Miezul de nuca (macinat fin) se amesteca cu zaharul tos intr-o cratita, se adauga si albusul de ou nebatut (nici macar cu furculita). 2.

Cratita se pune la foc potrivit, pana se topeste zaharul, iar compozitia este calda bine, aproape iferbinte. 3.

Acest amestec se lasa peste noapte, dup ace s-a racit, la frigider. 4.

A doua zi se adauga, esenta de migdale, faina si se amesteca bine. 5.

Cu lingurita se aseaza gramajoare la distanta unele de altele pe hartie de copt neunsa. 6.

Se pudreaza fiecare gramajoara din belsug cu zahar pudra (nu renuntati la aceasta etapa, ca sa iasa lucioase sis a aiba crusta specifica pricomigdalelor). 7.

Se coc la foc potrivit (aprox 140-160grade Celsius), timp de 15-20 minute pana devin lucioase, cu crapaturi mici la suprafata. In compozitia din fotografiile prezentate am pus mai putina faina decat in reteta pentru ca noua ne place sa aiba mai mult gustul de bezea, decat de fursec. Cum doriti. Pofta buna!